Over ons

Aangenaam

Mijn naam is Boudewijn Wieringa. Geboren in Groningen, opgegroeid in Zuidhorn om vervolgens zo snel mogelijk in Groningen te gaan wonen. Waar velen hun culinaire inspiratie bij hun moeder vandaan halen was dit in mijn geval precies het tegenovergestelde: van jongs af aan al moest ik thuis koken om het eten smaakvol en gezond te maken omdat het anders niet gebeurde. Hierdoor raakte ik op jonge leeftijd al gepassioneerd door eten en heb dit nooit losgelaten. Tijdens mijn studie psychologie was ik er al snel achter psychologie niet was waar mijn passie of toekomst lag, en had ik ondertussen al veel ervaring opgedaan in de horeca. Hierdoor wist ik dat ik dat ik graag iets met eten wilde gaan doen en dat, als ik ooit mijn eigen zaak zou beginnen, het iets moest zijn dat ik alleen zou kunnen draaien, iets kleins en gezelligs waar ik volledige vrijheid heb. Daartoe begon ik in de zomer van 2019, tijdens mijn master theorie en geschiedenis van de psychologie, Goud Eten: een eetwinkel en traiterie aan de Jan Lutmastraat in de Schildersbuurt in Groningen. 

Goud Eten

Ik laat u met liefde de smaken van de wereld proeven: van een heerlijke peposo uit ItaliĆ« tot een intense Indiase curry, en van Groninger poffert tot een cheesecake citroen. Alles wat ik verkoop is vers en huisgemaakt. Ik kook alles zelf, en zoveel mogelijk met verse, natuurlijke en lokale producten van de markt. Elke week een ander menu – met uitzondering van de pastitsio en brownie, die zijn te lekker om niet vaak op het menu te hebben – en soms wisselen gerechten ook binnen een week. Ik heb nagenoeg altijd iets op het menu voor vegans, voor vegetariĆ«rs en voor omnivoren. Op is op, vandaar de tip om tijdig te bellen op 050-7370203 om uw gerecht veilig te stellen. Benieuwd naar het menu van vandaag? Klik hier!

Naast heerlijke verse maaltijden kunt u bij mij terecht voor huisgemaakte taart, toetjes en meer. In deze tijden van corona verzorg ik op feestdagen ook met veel plezier heerlijke verrassingsdiners (kerst, valentijnsdag etc.). Daarnaast verzorg ik met liefde en passie uw catering. Of het nu gaat om salades voor uw bedrijfslunch, hapjes voor de vrijdagmiddagborrel of een uitgebreid diner bij u thuis: neem geheel vrijblijvend contact op!

Het is mijn ambitie u kennis te laten maken met de rijke smaken van de wereld, en dat proeft u met elke hap. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust proeven!